Tagok bérlése - Neobux

Ha már egy picit is elmerültünk a PTC-k világában, hamar eligazodunk a Neobux oldalán is a tagok bérlése ügyében.

Nézzük milyen lehetőségeink vannak. Belépés után az adatlapunkat kell látnunk, de ha ez mégsem így lenne, akkor a képernyő tetején kéken szereplő felhasználónevünkre kell kattintani. Ahhoz, hogy bérelni tudjunk fel kell töltenünk a bérlési egyenleget, vagyis a Rental Balance-ot. Ehhez keresd meg az adatlapodon az Account sornál az alábbi részt. Rental balance Neobux.jpg

A Rental Balance mellett található kék + jelre kattintva lehetőséged lesz pénzt tenni az egyenlegre. Ha már vannak virtuális bankjaid, azokat is használhatod, én azonban feltöltésre a Main Balance-ot használom. Értelemszerűen a megfelelő gombra kell kattintanod.

Neobux - feltöltés.jpg

Eztán már csak a megfelelő összeget kell kiválasztanod és indulhat az utalás. Ezután az adatlapodon jobb oldalán láthatsz egy gombsort, amely így néz ki nagyjából.

Neobux refferals.jpg

Bár a fenti képen jelenleg szürke, ha a lehetőség adott számunkra, akkor a 3. [referrals] gomb is zölden világít. Nekem most azért szürke, mert hagyományosan 7 napig nem lehet új csomagot vásárolni, ebben az esetben a gomb inaktív. Ha rákattintottál nincs más dolgod, mint a neked elérhető csomagok közül választani és vásárolni.

Címkék: neobux referált