Cashnhits - regisztráció

A Cashnhits oldal működése egy picit összetettebb mint akár a Probux-é, vagy a Neobux-é. Azonban megijedni nem kell, viszonylag könnyen kereshetünk pénzt ezen az oldalon is.

A regisztráció megkezdéséhez kattints a fenti bannerre. A megjelenő oldalon a jobb felső sarokban találod a Register menüt, amelyre kattintva a kitöltendő űrlaphoz jutsz. A mezőket értelemszerűen kell kitölteni. Ami ezen az oldalon újdonságként érhet, az először a "Personal PIN". Ezzel a PIN kóddal tudod hitelesíteni a pénz kikérésed. Ez számodra többlet biztonságod ad, hiszen ha bárki be is jutna a fiókodba, a PIN kód ismerete nélkül nem tud pénzt levenni az egyenlegedről. Természetesen nem javasolt, hogy a bankkártyád PIN kódját add meg...

A Security résznél egy robot elleni védelemnek kell megfelelned, vagyis a képen látható szöveget kell beírni az alatta lévő sorba. Jelen képen pl.:"no holds barred". Ezután el kell fogadnod az oldal szabályzatát "Terms of Service..." -> Yes, I accept opció kiválasztásával. Értelemszerűen az elutasító válasszal a regisztráció nem történik meg.

cashnhits urlap.jpgHa minden mezőt kitöltöttél, akkor kattints a [Create Account] gombra. Ezzel a regisztráció be is fejeződött és azonnal az oldalon bejelentkezve találod magad. A lehetőségeket a következő posztban mutatom be.