Pénzkeresés a Neobuxszal

A neobux oldalán található hirdetések szinte kivétel nélkül $0.001 értékűek. Esetenként felbukkanhat $0.005 értékű hirdetés is, de ez csak korlátozott ideig nézhető meg. Az első jó tanácsom, amit most már én is használok az az Adalert funkció. Ez nem más, mint egy böngészőbe beépülő plugin, amely figyelmeztet minket az elérhető hirdetésekről. Ezt ráadásul még finomhangolhatjuk is, hány hirdetésnél jelezzen, adjon-e hangjelzést is stb.

neo-adalert.jpg

Az Adalert telepítéséhez az oldal alján lévő sávban jobb szélen lévő gombot kell megnyomni. A böngészők közül az Internet Explorer jelenleg nem támogatott. 

A hirdetések megtekintéséhez alapesetben a View advertiesements menüpontra kell kattintatnunk, ahol feljönnek a reklámok "kockái". Az átalunk már megtekintett reklámok szürkén láthatóak értelemszerűen az aktívak pedig színesek. A reklám értékét az egyes boxok bal alsó sarkában tüntetik fel. 

neo-reklámok_1.jpg

A reklámokra két kattintás szükséges, az első kattintással kiválasztjuk az adott hirdetést, a másodikkal pedig a megjelenő piros pontra kell kattintani. Ekkor jön fel a reklámozott oldal. A reklámok megtekintésekor itt egy színes csík fut végig a böngésző alján. Ha az kizöldül megtörtént a jóváírás. Ennek a kezelése szerintem értelemszerű, de ha esetleg nem értesz valamit, kérdezz bátran.

Minden lekattintott reklámért a pénzen felül 3 "AdPrize" lehetőséget kapunk. Ez tulajdonképpen a Neobux nyereményjátéka. Erről annyit érdemes tudni, hogy az így kapott nyerési esélyek 60 percig élnek. Ennek segítségével nyerhetünk még pénzt vagy NeoPontokat is. Nekem eddig 10 pont volt az összes nyereményem, s ritkán foglalkozok vele. A nyereményért a reklámos oldal jobb alsó sarkában található nagy zöld négyzetre kattintva érhetjük el.

neo-adprize.jpg

Amennyit már tudok, hogy neopontokért is lehetséges tovább bérelni a tagokat, ami egy jó pénzkímélő lehetőség. Ezen kívül léteznek még Neocoin-ok illetve Micro Job-ok, melyek számomra még sötét lónak számítanak. Emiatt nem is foglalkozom velük. Ha már tapasztaltabb leszek, beszámolok ezekről is.

Címkék: neobux