Cashnhits - pénzkeresés változatos módokon 2.

A második pénzkereseti lehetőség az oldalon a PTC reklámok megtekintése. A napi hirdetések száma átlagosan 30 darab, azonban ezek a nap folyamán folyamatosan jönnek elő. Általában az esti órákban néhány ideiglenes reklám kivételével mind láthatóvá válik. A reklámok értéke különböző $0.001-$0.01 értékűek. 

A PTC reklámok megtekintéséhez az Earn Money menüpontban a PTC Ads-ra kell kattintani.

cashnhits - PTC menü.jpg

Amiben különbözik az átlag PTC oldalaktól a felépítés, hogy itt szalagokban vannak a reklámok feltüntetve. A hirdetésekről minden adat látszik, mennyi az értéke, mennyi ideig kell nézni stb. Azok a hirdetések, amelyek mellett a "Forced View Ad" felirat van, megtekintéskor nem engedélyezett a böngészőből való elkattintás. Ilyenkor az óra megáll, visszalépéskor pedig folytatódik.

cashnhits - PTC ads.jpg

A reklámidő lejárásakor itt a hitelesítéshez ki kell választani a felbukkanó 4 számjegyből a keresett darabot. Csak ez után íródik jóvá a hirdetés értéke. Néha előfordul, hogy robotvédelem gyanánt szöveges captcha kódot kell megoldani, de ha régóta internetezel ez nem lehet gond.

cashnhits - ellenorzes.jpg

Az elérhető napi bevétel ebből a szegmensből napi 3-4 cent. Vagyis az autosurffel együtt már 6-7 cent is meglehet. S ez még nem minden...

Címkék: ptc