Probux

A probux oldal 2009 óta működik. PTC reklámok nézésével és AdGrid játékkal tehetsz szert jövedelemre.

Befektetés nélkül két hónap alatt napi 20-25 centes kereset érhető el. 

A regisztráció menete:

Kattints a fenti bannerre, mellyel a probux főoldalára kerülsz. Keresd a jobb felső sarokban található REGISTER feliratot és kattints rá.

Kitöltendő adatok, értelemszerűen: Felhasználónév, jelszó, jelszó ismétlés, valós e-mail cím, születési év, és végül a biztonsági mező kitöltése. 

Ezután kattints a [Create my account] gombra és az első lépésen túl is estél. Ezután a megadott e-mail címre egy megerősítő levél fog érkezni, amelyet természetesen meg kell nyitni. 

Pénzkeresés:

  • Reklámok megtekintésével - View ads

Lépj be az oldalra. A felső menüsorban a [View ads] menüpontra kattintva látni fogod az aktív hirdetéseket. A hirdetések 24 óránként aktiválódnak újra, illetve egyes hirdetések napközben jelennek meg. A hirdetések közül a lap alján található [Fixed Advertisements]-ek a legértékesebbek, ezek darabja 1 centet ér! Ha kevés időd van, ezeket feltétlenül kattintsd le minden nap. A többi hirdetés 0.1 centet ér jelenleg. Vagyis 10 ilyen hirdetés megtekintése újabb 1 centet hoz a konyhára.

  • Nyereményjátékkal - ProGrid

A felső menüsorban a [Progrid] menüpontra kattintva megnyílik egy mátrixhálós kép. Naponta 20 kattintás engedélyezett, mellyel akár 2 USD is ütheti a markodat. A játékszabály egyszerű. Válassz egy mezőt, nézd meg a reklámot, majd ezután megtudod nyertél-e.

Egyéb információk:

A keresett pénzt Paypal, Payza és Liberty Reserve számlákra kérheted. Ehhez az oldalon a [My account] lapon bal oldalt megjelenő menüsorban a [Settings]-re kattintva tudjuk megadni a számlá(i)nk szükséges adatát.

Probux rovat írásait megtekintheted ITT.

Címkék: probux