Becsuktam az esernyőm, várom a pénzesőt!

Pénz a neten?

Szintlépés! - Buxense -

A nagy hajtásban meg is feledkeztem egy szintlépés közzétételéről. Ez az oldal pedig nem más mint a Buxense!

Igaz ami igaz, itt lényegesen lassabb az előrehaladás lehetősége, ugyanis 1 referáltat tudtam eddig venni, amelynek ára 57 cent 60 napra. No de ne bánkódjunk, meglátjuk mi sül ki belőle. Nemigaz? Szóval, előre a centekért, hogy dollárokká nőhessenek.

(A dátum pedig február 12. Már fel is tettem az előrehaladás oldalra.)

Neobux regisztráció

Ha érzel magadban erőt, akkor a Neobuxot nem szabad kihagynod!

A regisztráció megkezdésének első lépése, ha a fenti bannerre kattintasz, mely a Neobux oldalára navigál téged. Az oldal több nyelven is elérhető, így ha van nyelv ami a angolnál jobban fekszik neked, a jobb felső sarokban a zászlóikonra kattintva válthatsz. Én maradok az angolnál. :)

menüsor - neobux.jpgÉrtelemszerűen a regisztrációhoz a Register gombra kell kattintanod. Az itt megjelenő adatlapot ki kell töltened. 

regisztráció neobux.jpg

Sorrendben fentről lefelé: Felhasználónév - Jelszó - Jelszó megerősítése(ismétlés) - egy valós e-mail cím - a kifizetéshez szükséges Paypal (vagy Payza) számlád e-mail címe - a születési éved - ellenőrző kód. 

Ha ezek megvannak, tégy egy pipát, amellyel az oldal feltételei elfogadod, majd [Continue].

A gomb megnyomása után egy ellenőrző kódot kér a rendszer, melyet a megadott e-mail címedre küldtek. A Neobux oldalát ne zárd be! Keresd ki az ellenőrző kódot tartalmazó e-mailt majd másold át a karaktersort a megfelelő helyre (Validation code). 

Ha ezt is megadtad, már kezdheted is a pénzgyűjtést!

Címkék: neobux

Neobux - A nagy öreg

Van egy oldal, amely PTC oldalak kutatása közben körülbelül 1 órán belül háromszor szembejön. Ez a neobux.

Ennek prózai oka, hogy a piacon a legrébben jelenlévő honlapról beszélünk. A neobux 2008 óta üzemel, statisztika szerint naponta 100.000 USD kifizetést teljesítenek! Rögtön felmerülhet a kérdés, miért nem ezzel kezdtem a bemutatást. Az ok roppant egyszerű, a probuxhoz képest (is) csigalassú a centek gyűjtése. Ugyanis a hirdetések értéke 0.001 dollár, vagyis 0.1 cent! 

Ellenben, ha elérjük a "bérlési határt" a helyzetünk lassan javulni fog. Mivel igyekeztem a bérléseket azonnal megtenni, így az oldaltörténelmem jó képet adhat a fejlődés üteméről. Ezen az oldalon is 20 cent és tag bérlése, és minimum 3 tagot kell vennünk egy alkalommal. Tehát a következő kis táblázat a 60 centek elérését és ezek időszükségletét jól példázza:

Regisztráció 2012.12.27
1. 60 cent 2013.01.26. (30 nap)
2. 60 cent 2013.02.07. (12 nap)
3. 60 cent 2013.02.14. (7 nap)

A banneren láthatjátok az eddig termelt összeget, amiből értelemszerűen $1.80 elköltésre került tagbérlésre. 

A regisztrációról és az oldal kezeléséről további bejegyzésekben mesélek nektek. Addig is jó pénzkeresést mindenkinek!

Címkék: neobux

Holtpont

Azt hiszem engem is elért minden PTC munkás rémálma. Amikor kezd betelni a pohár és kezdjük unni a kattogtatást. 2 hónap eltelt és nincs kézzelfogható eredmény. Csak a nagyon sötét alagút látszik egy mini fénypont. Sok helyen beszámoltak erről a jelenségről, ami azt jelenti, hogy most kell kitartónak lenni. 

Hogy hol tartok, arról nagyjából képben lehettek, de ami még éltet a PTC üzletben, hogy a probux oldalán a kezdeti napi 5-6 centes kereset mára elérte a napi 20 centes értéket. Persze jöhet a kérdés, hogy mit ér a 20 cent naponta? Lineáris fejlődést feltételezve (ami persze így nem igaz): 2 hónap => háromszoros kereset. Tehát két hónap múlva, napi 60 cent az havi 18 dollár, tehát havi 4000 forint. S ez csak egy oldal... 

Persze, gyorsíthatnék a folyamaton, ha befektetnék. Én azonban egyenlőre az időmet fektetem be. Több PTC oldal tűzben tartásával a kitermelt centek beforgathatók lesznek a "kiemelt" oldalakon. Így talán gyorsabban lehet elérni a célt. No de meglátjuk, nemigaz?

Az egyszerűbbség kedvéért az általam javasolt oldalakat új formában érhetitek el a linkek között, vagy ide kattintva. A cashnhitsen keresztül láthatjátok a megszerzett dollárokat és az egyes oldalakon befektetett összegeket is. Szemezgessetek és vágjatok bele. Talán megéri!

Címkék: probux

Helyzetjelentés

Nos, azt hiszem a Probux témát már jól kiveséztem. Egy kollégám szerint néhány dollárt befizethetnék a gyorsabb előrejutás érdekében, de ezt elvből nem teszem. Még nincs információm arról, hogy miként fizet az oldal, hiszen egyenlőre csak szervezem rajta a forgalmam. De ha eljön a pillanat, meg fogjátok tudni. Jelenleg 18 bérelt tagom van, akik lekopogom aktívnak látszanak. Igaz az átlagkattintás értékekből pont azt nem lehet kiolvasni, hogy megéri-e tartani egyiket-másikat vagy sem. 

Eredmény szinten legutóbbi házimérésem alapján 23 centet termeltem egy nap. Ezzel a heti ritmus két nappal történő eltolásával már egy 10 fős pakkot tudok majd venni. Szóval úgy fest, lassan de magabiztosan lépek előre.

Szerintem érdemes megpróbálni. Hiszen veszíteni való csak időben jelentkezik. Ami pedig fontos, a kitartás. 1-2 hónap múlva tényleg meg fogod unni, de akkor kell erősnek lenni és menni tovább.

süti beállítások módosítása