Holtpont

Azt hiszem engem is elért minden PTC munkás rémálma. Amikor kezd betelni a pohár és kezdjük unni a kattogtatást. 2 hónap eltelt és nincs kézzelfogható eredmény. Csak a nagyon sötét alagút látszik egy mini fénypont. Sok helyen beszámoltak erről a jelenségről, ami azt jelenti, hogy most kell kitartónak lenni. 

Hogy hol tartok, arról nagyjából képben lehettek, de ami még éltet a PTC üzletben, hogy a probux oldalán a kezdeti napi 5-6 centes kereset mára elérte a napi 20 centes értéket. Persze jöhet a kérdés, hogy mit ér a 20 cent naponta? Lineáris fejlődést feltételezve (ami persze így nem igaz): 2 hónap => háromszoros kereset. Tehát két hónap múlva, napi 60 cent az havi 18 dollár, tehát havi 4000 forint. S ez csak egy oldal... 

Persze, gyorsíthatnék a folyamaton, ha befektetnék. Én azonban egyenlőre az időmet fektetem be. Több PTC oldal tűzben tartásával a kitermelt centek beforgathatók lesznek a "kiemelt" oldalakon. Így talán gyorsabban lehet elérni a célt. No de meglátjuk, nemigaz?

Az egyszerűbbség kedvéért az általam javasolt oldalakat új formában érhetitek el a linkek között, vagy ide kattintva. A cashnhitsen keresztül láthatjátok a megszerzett dollárokat és az egyes oldalakon befektetett összegeket is. Szemezgessetek és vágjatok bele. Talán megéri!

Címkék: probux