Becsuktam az esernyőm, várom a pénzesőt!

Pénz a neten?

PTC szótár

A PTC oldalak használatához elengedhetetlen, hogy egy kicsit eligazodjunk az angol kifejezések között. Kivétel persze, ha magyar oldalra tévedünk. Íme egy rövid mankó a legfontosabb kifejezésekből.

USERNAME: Felhasználói név. Regisztráció után ezen a néven tudsz bejelentkezni. A felhasználói névnek a legtöbb esetben 3-15 karakter hosszúságúnak kell lennie.

PASSWORD vagy CHOOSE PASSWORD: Jelszó. A jelszó erőssége szempontjából célszerű kisbetűk, nagybetűk és számok használata is.

CONFIRM PASSWORD vagy RE-TYPE PASSWORD: A jelszó megerősítése. Ide ismét be kell írnod az általad választott jelszót.

E-MAIL ADDRESS: Az általad használni kívánt e-mail cím. Ha több oldalra is regisztrálsz, célszerű egy e-mail címet használni. Ha a régi privát e-mailed nem akarod összekutyulni, javasolt egy új e-mail címet erre a célra létrehozni.

CONFIRM E-MAIL ADDRESS: Az e-mail cím megerősítése. Ide ismét be kell írnod az általad használni kívánt e-mail címet.

PAYPAL E-MAIL ADDRESS FOR PAYMENTS vagy PAYMENT ACCOUNT ID: A PayPal számládhoz tartozó e-mail címed helye. 

COUNTRY: Az országod helye. Általában legördülő menüből választható.

REFERRER vagy UPLINE: Annak a felhasználói neve vagy azonosítója aki által a programot megismerted. Kérlek, hogy a regisztrációd során ne töröld ki a felhasználói nevemet. Neked nem jelent hátrányt, ha alám regisztrálsz, nekem viszont előnyös. Ha kitörlöd a felhasználói nevemet, akkor is valaki alá regisztrál a program, csak éppen egy olyan személy alá, aki semmit nem tett azért, hogy megismerd az adott programot.

I ACCEPT TERMS OF SERVICE vagy I AGREE TO THE TERMS: A mező bejelölése szükséges a regisztráció befejezéséhez. Tudnod kell, hogy a bejelöléssel elfogadod a program általános szerződési feltételeit. Egyes oldalakon később TOS menüpont alatt találod meg a feltételeket.

SECURITY CODE vagy VERIFICATION: A mező mellett található betűkből és számokból álló ellenőrző kód helye. A képen látható betű- és számjeleket írd be a mezőbe

FIRST NAME: A keresztneved (utóneved).

LAST NAME: A családneved (vezetékneved).

ADDRESS vagy STREET ADDRESS: Az utcád és házszámod.

CITY: A településed neve.

STATE: A megyéd neve. Ha legördülő menüből választható, akkor az N/A lehetőséget válaszd. Ilyenkor általában ”OTHER” címszó alatt lehetőség van egyéb megye beírására.

ZIPCODE vagy POSTAL CODE: Az irányítószámod.

GENDER vagy YOUR GENDER: A nemed. ”MALE” vagy ”M”: férfi, illetve ”FEMALE” vagy ”F”: nő.

BIRTHDAY: A születésnapod.

YOUR AGE: A korod.

PAYMENT METHOD: Fizetési mód. Általában legördülő ablakból választható.

Regisztráció során a kért adatok kitöltése után programtól függően kattints a ”REGISTER”, ”JOIN”, ”JOIN NOW”, ”SUBMIT”, ”BECOME A MEMBER” vagy a ”SEND VERIFICATION MAIL” gombra.

Címkék: szótár

Hogyan nem gazdagodhatsz meg az interneten

Aki szeretne az internettel pénzt keresni, biztos vagyok már, hogy belefutott a tuti ajánlatba. Emlékszünk rá? Hogyan keressen naponta 500-600 eurót otthon 1 óra munkával? Ízlelgetjük a módszert. Fekete és piros. 

Ezeket az ajánlatokat, sikeresnek tűnő üzletemberek, matematika professzorok és még ki tudja kik nem ajánlják. Minden esetben bújtatva ott van a figyelmeztetés, hogy ez nem tuti. De nagyon könnyű beleesni a csapdába és ha a családi kassza elvesztett 100.000 Ft-ot azt már nem hozza vissza semmi és senki. 

Miért nem működik?

A példa egészen odáig működik, amíg le van írva. 5-6 pörgetés a ruletten és nyerünk 1 egység pénzt. Természetesen kipróbáltam a mutatványt 10 centes alapon, hogy azért érzékeny veszteség ne érjen. Persze gyakorolhatunk játék pénzben napestig, a vége úgyis az lesz, hogy élesben tesztelünk. Mivel megtettem amit meg kell, el kell mondanom, hogy a játék pénzes rulett sosem úgy működik mint az éles!

Az ember fia hallott róla én pedig tapasztaltam, hogy a "kaszinómotor" bizony alkalmazkodik. Ha egy taktikát alkalmazol 10-15 percen belül játékos szemmel nézve irreális pörgetések jönnek. Egy idő után elkezdtem regisztrálni a pörgetések eredményeit, és előfordult, hogy 21(!) pörgetésig nem jött elő a másik szín. Hogy ez mit jelent számunkra? Tekintsd meg az alábbi egyszerű táblázatot.

rulettpng.png

8 vesztes kör pedig könnyen összejön, és ez már kb. 75.000 Ft veszteség. 5 perc alatt. Erre jönnek a taktikák, hogy az első 5-7 kört ki kell hagyni, de mint említettem, ezzel még mindig a 15. körnél járunk és bőven lehet ennél hosszabb is. Úgy, hogy a 8. körben már 127 euró veszteség után 128 eurót még fel kell tennünk. 

Aki ennek ellenére megpróbálkozik a taktikával, mindenképp kis összeggel és kis téttel tegye. Így az esetleges veszteség nem fog földhöz vágni. 

Van ennél jobb, befektetésmentes lehetőség is...

Ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli. Ez a mondás később a PTC oldalak használatánál még sok örömet okozhat.

Hogy juthatsz hozzá a megkeresett pénzhez? - Payza számla

Az előző posztban már említettem, hogy miért lesz szükségünk egy virtuális bankszámlára (Paypal).

Ezúttal a Payza számlához való regisztrációt tekinthetitek meg. A működése gyakorlatilag megegyezik a Paypal-lal azzal az eltéréssel, hogy én nem sok olyan webáruházat találtam, ahol szerepelne a neve. Ettől még működik. 

Ennek a számlának a hitelesítésére jelenleg banki átutalás nem használható, bankkártyák közül pedig csak VISA adható meg. Természetesen ezt a problémát egy virtuális bankkártya (pl. az OTP-s) könnyen áthidalja.

Azokon az oldalakon, ahol Paypal nem érhető el, én ezt fogom használni. Elsősorban arra, hogy a csekély megkeresett összegeket olyan oldalon fektessem be, amely támogatja a Paypal-t is. Így áttételesen gyorsíthatom egyrészt az előrejutást egy adott PTC oldalon, másrészt végeredményben Paypal számlán fogok hozzájutni az így kitermelt pénzhez.

A Liberty Reserve bemutatását nem tervezem, mert úgy érzem felesleges. Aki azonban kiváncsi rá, a Youtube és a Google mindent elmond. :)

 

Hogy juthatsz hozzá a megkeresett pénzhez? - Paypal számla

Ahhoz, hogy egy adott PTC oldalon megkeresett pénzünkhöz hozzájussunk, szükségünk lesz egy olyan virtuális bankszámlára, amelyet az adott oldal támogat. Ezek között is sok szolgáltató található, de jellemzően 3 szolgáltatót lehet találni. A Paypal, a Payza és a Liberty Reserve. Ezek közül én az első kettőre regisztráltam Többre szerintem nem érdemes. Ahol azonban választani lehet, én a Paypal-t preferálom. Ugyanis, ha már van elkölthető pénz, a Paypal számlát az ebay-en is lehet használni.

Ami nagyon fontos, hogy a Paypal regisztrációnál a First name=Vezetéknév, Last name= Keresztnév párost alkalmazzátok.

A számla teljeskörű használatához szükség lesz egy un. megerősítő eljárásra, ami nem jelent mást mint a bankszámla, vagy bankkártya Paypal számlához való hozzárendelését.

Erre google barátunk azt javasolta, hogy a számlavezető banknál érdemes egy alszámlát készíttetni, amelyhez virtuális bankkártya tartozik. Ez utóbbin mindig csak annyi összeg lesz, amit mi teszünk rá. Az OTP-nél ez pl. a webkártya szolgáltatás. 

Ez igazából minket véd, ugyanis ha jól olvastam, akkor pl. ha a Paypal egyenlegen nincs elegendő összeg egy tranzakció végrehajtásához, akkor a hozzá kapcsolt bankkártyáról le tudja hívni a hiányzó összeget. Tehát, hogy nagy butaságot ne csináljunk, mindig figyeljünk a tranzakcióinkra!

süti beállítások módosítása