Referáltak menedzselése 2.

A bérelt tagok tagságát nem csak 30 napra, hanem ennek többszörösére is lehet hosszabbítani. Nagyobb időtávban a bérlési díjból 5-30% kedvezményt is kaphatunk. Feltételezve, hogy az illető a következő fél évben is kitart, némi pluszpénz is számításba jöhet, azonban ezt egy tagcsere díja majdhogynem eltünteti.

Két funkció segíthet nekünk a referáltak automatikus menedzselésében. Az egyik az Autopay, a másik az Autorecycle. Kezdőként ezen funkciók használata nem ajánlott, mert valószínű inkább veszteségünk keletkezik rajta. Melyik mit jelent? Nos, az Autopay funkció a Rental Balance erejéig napról-napra hosszabbítja meg egy bérelt tag tagságát, ha az elmúlt 24 órában aktív volt. Sajnos ennek árát jelenleg nem tudom, de elméletileg nem kerülhet többe mint egy átlag 30 napos tagság. Ha megtudom, akkor közölni fogom.

A másik funkció az autorecycle, amely nevéből adódóan a tagok automatikus cseréjét jelentik. Megfelelő tagság esetén beállítható, hogy hány nap inaktivitás után váltsa le a tagot. Természetesen ez is pénzbe kerül, tehát egyenlőre én a manuális figyelést helyezem előtérbe. Másrészt lehet, hogy 14 napból kétszer volt aktív a tag, ellenben az autocsere nem valósul meg, mert épp a 7. napon egy kattot elengedett. 

Ezt ki kell tapasztalni, mikor érdemes cserélni és nekünk megéri-e. Mindenesetre igyekszem jól sáfárkodni az erőforrásokkal.