Itt az idő, kezdd el most! - A Probux.

Eljött az idő, hogy megosszam veletek azokat az oldalakat, amelyek számomra bizalomkeltőek. Ezek közül elsőként a www.probux.com oldalt ajánlanám nektek.

Az eltelt időszakban olvasgattam mindenfélét a neten és a nyerő(?) stratégiát először ezen az oldalon kezdhettem el tesztelni. Mihez tudunk kezdeni, ha van erre az oldalra egy kis időnk. 

A mágusok szerint természetesen először regisztrálni kell az oldalra. Amint ezen túlvagyunk elkezdhetjük nézegetni a hirdetéseket. Ezen az oldalon kb. 4-6 ropogós dollárcentet szedhetsz össze naponta. Most valószínű gyors fejszámolásba kezdtél és így kijött, hogy 9-12 forintról beszélek. Vagyis egy átlagos hónapban kemény munkával kb. 300 forintot fogsz keresni. Ezzel természetesen nem fogod megváltani a világot, de senki nem ígérhet neked azonnal kacsalábon forgó palotát.

Kis túlzással élve, ha egyszerre sok oldalon állsz neki pénzt csinálni, felszorozva ez akár 1500-2000 Ft is lehet. Bizonyára érzed te is, hogy napi fél óra szívás havi kétezer forintért nem egy jó alternatíva. 

De létezik egy módszer, amely eredményre vezethet...

Címkék: probux