Cashnhits - pénzkeresés változatos módokon 1.

Ha már sikerült regisztrálni az oldalra, akkor nézzük meg milyen lehetőségeink vannak. Ez az oldal annyiban különbözik a többitől, hogy itt nincs lehetőség tagok bérlésére. Tehát itt csak saját csapat építésében gondolkozhatsz, amelyre több oldal is szakosodott.

Az első pénzkeresési mód, ami kiemelten kezelendő, az úgynevezett "Autosurf". 

Miről is szól ez? Az oldal tetején lévő menüben keressük meg az "Earn Money" menüpontot. Az itt található listában a második helyen találjuk ezt a lehetőséget. A mellette lévő zárójeles szám mutatja a rendelkezésre álló reklámokat. Ez a mellékelt képen éppen nulla, de ez ne tévesszen meg titeket.

cashnhits - autosurf menü.jpg

Az Autosurf pontot kiválasztva, egy új oldalt kaptok, ahol az épp érvényes feltételeket olvashatjátok, valamint az elérhető napi bevételt, ebből a formulából. Jelenleg egy reklám értéke 0,000121 dollár. Ez ugye vajmi kevésnek látszik, de szépítsünk a képen. A reklámok mennyiség 250-300 körül mozog jelenleg naponta. Vagyis 250-nel szorozva az így kereshető összeg 3 cent. 

S mit kell ezért tenni? Kattintani a Start surfing gombra a lap alján, ami után egy felugró ablakban kell ismét ezt a gombot megnyomni. Ezt az ablakot nem szabad bezárni! Ennek hatására Youtube videók kezdenek pörögni, szépen egymás után hosszabb-rövidebb időkre. Ha zavar a videók hangja, akkor ezt a lejátszónál történő halkítással kezelheted. A bónusz pedig az, hogy a videókat nem kell nézni közben, csak hagyni, hogy a böngésző dolgozzon. 

Tehát úgy keresel naponta 2-3 óra gépidővel 3 centet, hogy a futtatáson kívül semmi dolgod nincs. Emellett játszhatsz, tanulhatsz, dolgozhatsz, filmet nézhetsz vagy bármi ami tetszik. Ugye, hogy ajándék pénz?

Csak, hogy a kedved megjöjjön, egy kis mikro-makro számítással buzdítanálak.

1 nap - 3 cent, 1 hónap 90 cent, 1 év 10,8 dollár vagyis mai árfolyamon 10,8*231,48Ft= 2499,984 Ft. 

Sok kicsi sokra megy...