Tagok bérlése - Probux

Ahhoz, hogy a naponta megszerezhető pénzmennyiséget növelni tudjuk, egy idő után a lelkesedésünk kevés lesz. Minden oldalon van lehetőség saját csapatot építeni, amelyről tudjuk mennyire körülményes. Az alapvető bizalmatlanság miatt pedig senki nem fog alánk regisztrálni. Azonban van lehetőségünk bérelni is tagokat, akik segítik az egyenlegünk növelését.

A bérelt tagok rendszere nem minden oldalon elérhető, de a probuxnál ez működik. Mit kell tennünk, hogy szert tegyünk a szorgos hangyákra? Lépjünk be a fiókunkba, és a főlap közepén (My Account) látni fogjuk a rendelkezésre álló egyenlegünket. 

rental balance.jpgA Main balance, a jelenlegi keresetünket, míg a rental balance a bérléshe igénybevehető keretünket mutatja. Természetesen a bérlésre szolgáló egyenleget először fel kell töltenünk. Mivel számomra (is) fontos, hogy befektetés nélkül lépjünk előre, így az egyenlegem a megkeresett pénzből szoktam feltölteni. 

A feltöltéshez a Rental balance sorban található [Add funds] linkre kell kattintani. Ezután a következő ablakban választhatunk, hogy milyen számláról szeretnénk a feltöltést megejteni és természetesen itt a probux-main balance lesz a nyerő.

kiválasztás.jpg

Ezután már csak a pénzösszeget kell beállítani és mehet is az utalás. Ezzel a lépéssel eljutottunk addig, hogy van miből tagokat vásárolni. De mibe kerül ez nekünk?

Standard felhasználóként jelenleg egy tag bérlésének költsége $0.20/30 nap. A legkisebb vásárolható mennyiség 3 fő. Ebből már tudható, hogy az első bérléshez 60 centet kell összekaparni. Fontos tudni, hogy két bérlés között minimum 7 napnak (168 órának) el kell telnie.

A tényleges bérléshez a főlap (My Account) bal szélén található bábukra [Referrals] kell kattintani. Ezt követően kiválasztjuk a számunkra megfelelő mennyiséget és ezzel megtörténik a bérlés.

refferals.jpg

A bérelt tagok kattintásait csak akkor írják jóvá, ha adott napon mi is megnéztük a reklámokat!

Ezután már nincs más hátra, mint gyűjteni a centeket és építeni a bérelt tagok táborát.

Címkék: probux referált