Pénzkeresési stratégia

Az első PTC oldalakkal történő ismerkedés után, ha komolyan gondolod és egy picit elfogadod, hogy lehet pénzt csinálni kattintásokkal, hamarosan szembesülsz vele, hogy érdemes valamilyen stratégiát követni. Én is sok mindent olvastam már ezekről, így az általam leszűrt tanulságokat osztanám meg veletek. 

A legfontosabb szabály az alapvető bizalmatlanság a rendszerekkel szemben. Ezért saját pénzt az előrejutás meggyorsítására nem költök, s ezt neked sem javaslom.

A napi kereset állítólag 20-30 dollár között is mozoghat egy ptc oldalon. Azt azonban nem árt tudni, hogy ehhez naponta teljesíteni kell a saját kattintásainkat és el kell jutni a bérelt referáltakkal egy megfelelő szintre. Ennek a szintnek az elérése azonban nem két hét és nem két hónap.

Az egyes oldalakon történő előrehaladás a kezdeti időkben folyamatos felügyeletet igényel. Ha mindezek megvannak, akkor már csak bízni kell a lehetőségben és várni a kánaánt.

Hogy lássátok nagyjából merre járok, úgy gondoltam, hogy előrejutási szinteket határozok meg, majd pedig ha elértem egy szintet beszámolok nektek róla. 

ANIMATED Banner

Címkék: stratégia ptc