A reklámok megtekintése - Probux

Sikeres regisztrációt és belépést követően, ha eddig nem találtad meg a dolgokat, akkor most elmagyarázom, mit hogyan tegyél.

Belépés után látni fogod, hogy a felső menüsor lényegesen hosszabb lett. Alapértelmezett módon mindig a "My Account" menüpont oldala fog megjelenni. Az itt látható adatokkal később is ráérsz foglalkozni, a legfontosabb azonban a Main balance. Ez mutatja, hogy mennyi pénzt kattintottál össze a munkád során.

Amennyiben már létrehoztad Paypal számládat is, akkor ennek elérhetőségét a bal oldalon található Settings menüpontra kattintva beállíthatod.

A pénzkeresés megkezdéséhez a [View Ads] menüpontot kell választanod. Ha van épp aktív lehetőség, akkor színes pöttyökben jelzik, hogy adott kategóriájú hirdetésből hány darab érhető el. A hirdetések az értük kapható pénzértékükben különböznek. Ezzel együtt a jól fizető hirdetéseket több (30 mp.), a kis értékűeket kevesebb (5 mp) ideig kell nézni. 

probux menü.png

A hirdetések megtekintéséhez egyszerűen rájuk kell kattintani és egy új megnyíló lapon fog megjelenni. A felső sávban lévő kék-fehér sáv végigfutása jelzi a szükséges idő leteltét, amely után siker esetén megjelenik a jóváírást jelentő felirat. Ezután ezt a felugró oldalt be lehet zárni. A hirdetések oldalán a már megtekintett hirdetések elszürkülnek, így látni fogod, hol tartasz. 

A megtekintett reklám esetében, az alábbi kép szemlélteti, hogy milyen változáson megy keresztül a lap teteje. Az utolsó állapot jelzi, hogy felírták az egyenlegedre a megjelölt összeget.

Reklámcsík probux.jpg

FONTOS! Lehetőség szerint minden hirdetést nézz meg egy adott napon! Ha kevesebb időd van, akkor kezdd a 30 mp-ces hirdetésekkel, hiszen azok jelenleg együtt 4 centet érnek!

Egy napi cikluson belül érdemes legalább egyszer visszanézni az oldalra, mert zömében 0.1 cent ($0,001) értékben jelenhetnek meg hirdetések. 

További pénzt nyerhetsz a [ProGrid] menüpont alatt található játékkal. A kulcs, hogy a mátrixos mezőn egy tetszőleges mezőre kattintva megnyílik egy hirdetés. Szerencsés esetben akár 2 USD is ütheti a markod. Egy nap 20 kattintási lehetőséged van ebben a játékban. Ez eléggé időrabló és én például még 10 centet sem nyertem eddig. Tehát erre csak akkor szakíts időt, ha tényleg nagyon unatkozol.

Címkék: probux