Becsuktam az esernyőm, várom a pénzesőt!

Pénz a neten?

Hol is tartok?

Az eredeti tervem az volt, hogy egy bejegyzésben megemlítem, merre járok a megkezdett úton. Ehelyett alkottam egy előrehaladás elnevezésű "állandó oldal"-t, melyen nyomon követhetitek a változásokat.

Minél előbb belevágtok, annál hamarabb juthattok ti is előre. A mai eredményem az, hogy újabb oldalon sikerült az első szintet teljesíteni. :)

 

Címkék: stratégia neobux

PTC stratégia szintjeim

1. szint - Az első bérelt referáltak elérése.

2. szint - 50 bérelt referált elérése 

3. szint - 100 bérelt referált elérése

4. szint - 200 bérelt referált elérése

5. szint - Tagsági szint magasabbra emelése

6. szint - Az első minimum 20 dolláros kifizetés 

A következő bejegyzésemben megteszem az első helyzetjelentést.

Addig is szemezgess az ajánlólistáról.

Címkék: stratégia szint ptc

Pénzkeresési stratégia

Az első PTC oldalakkal történő ismerkedés után, ha komolyan gondolod és egy picit elfogadod, hogy lehet pénzt csinálni kattintásokkal, hamarosan szembesülsz vele, hogy érdemes valamilyen stratégiát követni. Én is sok mindent olvastam már ezekről, így az általam leszűrt tanulságokat osztanám meg veletek. 

A legfontosabb szabály az alapvető bizalmatlanság a rendszerekkel szemben. Ezért saját pénzt az előrejutás meggyorsítására nem költök, s ezt neked sem javaslom.

A napi kereset állítólag 20-30 dollár között is mozoghat egy ptc oldalon. Azt azonban nem árt tudni, hogy ehhez naponta teljesíteni kell a saját kattintásainkat és el kell jutni a bérelt referáltakkal egy megfelelő szintre. Ennek a szintnek az elérése azonban nem két hét és nem két hónap.

Az egyes oldalakon történő előrehaladás a kezdeti időkben folyamatos felügyeletet igényel. Ha mindezek megvannak, akkor már csak bízni kell a lehetőségben és várni a kánaánt.

Hogy lássátok nagyjából merre járok, úgy gondoltam, hogy előrejutási szinteket határozok meg, majd pedig ha elértem egy szintet beszámolok nektek róla. 

ANIMATED Banner

Címkék: stratégia ptc

Keress pénzt közvéleménykutatással

A Marketagent

Mielőtt a probux kiképzéssel továbbmennénk, pihentetésképp egy sokkal kényelmesebb zsebpénz kereseti lehetőséget mutatok most be nektek. 

Ez az oldal, mint a reklám is mutatja, online-kutatásokat végez, többek között magyar nyelven. Ahhoz, hogy pénzt keress, nincs más dolgod, mint regisztrálni egy valós e-mail címmel, megadni az adataidat és várni, hogy egy kutatásról értesítsenek.

Ha kiválasztottak egy kutatásra, akkor egy e-mailben fogsz értesítést kapni. Az e-mail küldését követően általában 48 óra van arra, hogy a kutatásban részt vegyél. Ha későn nézed meg az e-mailt, akkor előfordulhat, hogy lemaradsz az aktuális kérdőívről. A kérdőívek eléggé ingadozó aktivitással jelentkeznek. Előfordul, hogy egy hónapban kettő is van, máskor pedig 3 hónapig semmi. 

Természetesen a kutatásban való részvétellel nem lehet lottóötös méretű pénzt keresni, de ez a lehetőség tényleg házhoz jön. A kutatások témája szerteágazó. Legutóbb épp szeszes italok ismertségét mérték. 

Amiért soron kívül elővettem ezt az oldalt annak egy prózai oka van. Kipróbáltam vele a Paypal számlámat, s legnagyobb örömömre az oldalon keresett csekély összeg megjelent a számlámon. A kifizetési bizonylat pedig álljon itt pozitív példaként. 

kifizetés - marketagent.jpg

A reklámok megtekintése - Probux

Sikeres regisztrációt és belépést követően, ha eddig nem találtad meg a dolgokat, akkor most elmagyarázom, mit hogyan tegyél.

Belépés után látni fogod, hogy a felső menüsor lényegesen hosszabb lett. Alapértelmezett módon mindig a "My Account" menüpont oldala fog megjelenni. Az itt látható adatokkal később is ráérsz foglalkozni, a legfontosabb azonban a Main balance. Ez mutatja, hogy mennyi pénzt kattintottál össze a munkád során.

Amennyiben már létrehoztad Paypal számládat is, akkor ennek elérhetőségét a bal oldalon található Settings menüpontra kattintva beállíthatod.

A pénzkeresés megkezdéséhez a [View Ads] menüpontot kell választanod. Ha van épp aktív lehetőség, akkor színes pöttyökben jelzik, hogy adott kategóriájú hirdetésből hány darab érhető el. A hirdetések az értük kapható pénzértékükben különböznek. Ezzel együtt a jól fizető hirdetéseket több (30 mp.), a kis értékűeket kevesebb (5 mp) ideig kell nézni. 

probux menü.png

A hirdetések megtekintéséhez egyszerűen rájuk kell kattintani és egy új megnyíló lapon fog megjelenni. A felső sávban lévő kék-fehér sáv végigfutása jelzi a szükséges idő leteltét, amely után siker esetén megjelenik a jóváírást jelentő felirat. Ezután ezt a felugró oldalt be lehet zárni. A hirdetések oldalán a már megtekintett hirdetések elszürkülnek, így látni fogod, hol tartasz. 

A megtekintett reklám esetében, az alábbi kép szemlélteti, hogy milyen változáson megy keresztül a lap teteje. Az utolsó állapot jelzi, hogy felírták az egyenlegedre a megjelölt összeget.

Reklámcsík probux.jpg

FONTOS! Lehetőség szerint minden hirdetést nézz meg egy adott napon! Ha kevesebb időd van, akkor kezdd a 30 mp-ces hirdetésekkel, hiszen azok jelenleg együtt 4 centet érnek!

Egy napi cikluson belül érdemes legalább egyszer visszanézni az oldalra, mert zömében 0.1 cent ($0,001) értékben jelenhetnek meg hirdetések. 

További pénzt nyerhetsz a [ProGrid] menüpont alatt található játékkal. A kulcs, hogy a mátrixos mezőn egy tetszőleges mezőre kattintva megnyílik egy hirdetés. Szerencsés esetben akár 2 USD is ütheti a markod. Egy nap 20 kattintási lehetőséged van ebben a játékban. Ez eléggé időrabló és én például még 10 centet sem nyertem eddig. Tehát erre csak akkor szakíts időt, ha tényleg nagyon unatkozol.

Címkék: probux
süti beállítások módosítása