Becsuktam az esernyőm, várom a pénzesőt!

Pénz a neten?

Visszatekintés – PTC pénzkeresés 8(18) hónapja [3]

A félbehagyott írást némiképp folytatva, kanyarodjunk vissza a bérelt referáltak kérdéséhez.

Összességében elmondható, hogy amiről úgy gondoltam, működni fog az nem működött. Emiatt az oldalon található Neobux írások/cikkek megmaradnak ugyan, de kezdőként nem javaslom az oldal használatát. Akik pénz nélkül vágnak bele, csak az idejüket vesztegetik, aki pedig befektet, nem biztos, hogy viszontlátja a pénzét. Egyszerűen azért, mert a bérelt referáltak nem dolgoznak megfelelő hatékonysággal. Így csak idő és pénzpazarlássá válik az egész.

A Probux ezzel szemben egy ok miatt ajánlható. Standard tagként is jogosultak vagyunk 4 db 1 centes hirdetésre, amely kevés időráfordítással jó keresetnek mondható. Bár a béreltek itt sem túl meggyőzőek, de jó szériával kb. 2 hónap alatt elérhető a kifizetési minimum, ami jelenleg 5 USD. Így az összes PTC oldal közül már csak a Probux és a Cashnhits maradt talpon.

Közben persze keresem a lehetőségeket, de egy dolog kijelenthető. Kis idővel, csak kattogtatással nem fogunk új autót venni. Aki ennek ellenkezőjét állítja az hazudik. Azonban a csendesen csordogáló dollárok arra mindenképp jók, hogy apró dolgokat vásároljunk az interneten. 

Címkék: scam stratégia ptc

Visszatérés

Sok idő eltelt a legutolsó bejegyzés óta, de megpróbálom újra felvenni a fonalat. 

Az oldal információi hamarosan átszerkesztésre kerülnek, mert sok minden változott az elmúlt közel egy évben is.

Mindenkinek jó kattintást és zsebpénzkeresést.

Kifizetés!

Kicsit elakadtam a Probux-szal. Volt egy olyan hét, amikor úgy tűnt, egyetlen átkattintást sem kapok. Ennek folyományaként a 151 bérelt tagom mennyisége 65-re esett vissza, cserébe viszont kikértem az első 5 dollárt, amiből 4,84 USD meg is érkezett.

A bizonylatot megtekintheted ITT.

Visszatekintés – PTC pénzkeresés 8 hónapja [2]

3-4 hónap kattogtatás után újabb fontos ismeretre tettem szert, amikor egyes oldalak, amiken lelkesen dolgoztam hipp-hopp eltűntek. Ezek kapcsán áldottam az eszem, hogy nem fizettem be egyikre sem, hiszen akkor most bottal üthetném a pénzem nyomát. Az általam jónak hittek közül így tűnt el pl. a XoXbux, Goobux, JSSBux, Sambux és a Charmbux. Tehát hiába a csilli-villi dizájn, maholnap bármelyik oldal eltűnhet! Ezúton is felhívom a figyelmed, hogy mindenki a saját maga hülyeségének a kovácsa. Tehát ha befektetsz, akkor csak annyi összeggel tedd, ami nem hiányzik majd otthon a háztartásból.

Beszélhetünk azokról az oldalakról, ahol lehet referáltakat bérelni. Itt általános szabálynak mondható, hogy a bérelt tagnak vissza kell hoznia a beléfektetett bizalmat (20-23 cent), meg még egy kicsit, hogy előrelépj. Nos, ez persze szintén csak egy idilli világban működne így. Írtam már arról egy bejegyzést, hogy miként kell számolgatni egy-egy bérelt tag rentabilitását. Ha pedig az adott oldalon a béreltek nem elég aktívak, akkor hiába minden erőfeszítés, semmire nem fogsz jutni. Csak mire ezt felismertem egy-egy oldalnál már beléjük öltem sok-sok értékes időt. Ennek ellenére még a nyerő stratégiát nem tudtam kialakítani, de csipegetem folyamatosan az információkat és lehet, hogy még lesz eredménye.

Folyt. köv.

Címkék: scam stratégia ptc

Visszatekintés – PTC pénzkeresés 8 hónapja [1]

2012. december környékén botlottam bele a PTC-k világába és döntöttem úgy, hogy megpróbálom. Az azóta eltelt időszak tapasztalatait foglalnám most össze, már amennyi éppen eszembe jut.

Az első lelkesedés és ismerkedés után fütyültem a javaslatokra, hogy hány oldallal érdemes kezdeni, ezért szép lassan előbb 5, majd 10 és nemsokára már közel 20 oldalt kattintgattam lelkesen. Hamar észrevettem, hogy napi 2-3 órát is elraboltam a saját időmből, mert bíztam a sikerben. A lendületem azonban nem tört meg, viszont nagyon lassan gyűltek a centek az oldalakon. Ma már persze tudom, hogy ennél gyorsabbra nem is szabad számítani, mint amit az elején tapasztal az ember fia.

A „jó” PTC oldalakon elérhető napi bevétel 2-5 cent között mozog. Aki ennél többet kínál ott már valami sántít. Persze én is akartam hinni a szememnek és vártam már nagyon az első kifizetési lehetőséget. Ez viszonylag hamar eljött a profibux oldalon, amely még ma is üzemel és akár napi 50 centet is kínál gyűjtögetésre. Bár az oldalon működő fórum alapján történnek kifizetések és vannak bizonylatok, valamiért én nem feleltem meg a kritériumoknak. Így az oldalon 50 dollárnyi vagyonom gyűlt össze, amit vélhetően sosem kapok meg. Ellenben lehet, hogy reklámozni ott helyben még jó lehet. Megállapítottam, hogy a jóslatok nem tévedtek. Tényleg túl jól fizetett volna, ha összejött volna.

No de mentem tovább a megkezdett úton számos PTC oldallal és bíztam abban, hogy egyszer csak sikerülni fog. A feltételemen nem változtattam, külön pénzt nem kívántam utalni arra, hogy tagságot vegyek bármelyik oldalon is. 

Folyt. köv.

Címkék: scam stratégia ptc