Becsuktam az esernyőm, várom a pénzesőt!

Pénz a neten?

Visszatekintés – PTC pénzkeresés 8(18) hónapja [3]

A félbehagyott írást némiképp folytatva, kanyarodjunk vissza a bérelt referáltak kérdéséhez.

Összességében elmondható, hogy amiről úgy gondoltam, működni fog az nem működött. Emiatt az oldalon található Neobux írások/cikkek megmaradnak ugyan, de kezdőként nem javaslom az oldal használatát. Akik pénz nélkül vágnak bele, csak az idejüket vesztegetik, aki pedig befektet, nem biztos, hogy viszontlátja a pénzét. Egyszerűen azért, mert a bérelt referáltak nem dolgoznak megfelelő hatékonysággal. Így csak idő és pénzpazarlássá válik az egész.

A Probux ezzel szemben egy ok miatt ajánlható. Standard tagként is jogosultak vagyunk 4 db 1 centes hirdetésre, amely kevés időráfordítással jó keresetnek mondható. Bár a béreltek itt sem túl meggyőzőek, de jó szériával kb. 2 hónap alatt elérhető a kifizetési minimum, ami jelenleg 5 USD. Így az összes PTC oldal közül már csak a Probux és a Cashnhits maradt talpon.

Közben persze keresem a lehetőségeket, de egy dolog kijelenthető. Kis idővel, csak kattogtatással nem fogunk új autót venni. Aki ennek ellenkezőjét állítja az hazudik. Azonban a csendesen csordogáló dollárok arra mindenképp jók, hogy apró dolgokat vásároljunk az interneten. 

Címkék: scam stratégia ptc

Visszatérés

Sok idő eltelt a legutolsó bejegyzés óta, de megpróbálom újra felvenni a fonalat. 

Az oldal információi hamarosan átszerkesztésre kerülnek, mert sok minden változott az elmúlt közel egy évben is.

Mindenkinek jó kattintást és zsebpénzkeresést.

süti beállítások módosítása