Becsuktam az esernyőm, várom a pénzesőt!

Pénz a neten?

Cashnhits - Bemutatás

Ismerkedjünk meg egy olyan oldallal, amely nem csak PTC reklámokat kínál pénzkeresésre. Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van róla és nem utolsó sorban már fizetett nekem! A kifizetési bizonylat megtekinthető ITT

Ez az oldal nem más, mint a cím is mutatja - a Cashnhits!

Számos lehetőségünk nyílik a pénzkeresésre, amelyet rövid sorozat keretében be is fogok mutatni nektek. Amit én aktívan használok, az a PTC reklámokon kívül a Facebook lájkok sűrű adogatása (a keretek között) illetve az autosurf funkció. 3 dollár előfizetéssel (amelyre a keretet az oldalon kapartam össze), most naponta 10-20 centet is lehet keresni. Ez ugyan nem sok, de mivel az oldal tényleg fizet, az itt keresett összeget átfordíthatom majd a Neobux vagy a Probux oldalra a fejlődés gyorsításához.

Ne várjatok sokáig, regisztráljatok még ma!

Szintlépés! - Probux -

Hölgyeim és Uraim! Dobpergés közepette jelentem be, hogy első oldalként a Probuxon elértem a 2. szintet!

Rövid történeti áttekintésként összegzem az eltelt időszakot. Nos az első referált elérése a regisztrációtól számítva 33 nap volt. Az 50. bérelt tag a mai nappal teljesült, ami 67 napot jelent számításaim szerint. 

A jelenleg elért napi hozam 40-50 cent között van, de természetesen a csapatépítés miatt ezen összegeket továbbra is visszaforgatom. Neked pedig mit is tanácsolhatnék. Ne tétovázz, az idő pénz. Lehet, hogy sikerül!

A pontos dátumok az előrehaladás oldalon megtekinthetők. 

Klikkre fel! 

Click-a-doo elhagyása

Eljött hát ez a nap is. A Click-a-doo oldalt levettem az ajánlataim listájáról. Ennek prózai oka az, hogy egyszerűen nem lehet vele haladni. Megpróbálom még elérni a $2.00-ás kifizetési minimumot, hogy arról beszámoljak, hogy fizet-e az oldal. De ennél több energiát nem érdemes beleölni. 

Címkék: clickadoo

Referáltak menedzselése 2.

A bérelt tagok tagságát nem csak 30 napra, hanem ennek többszörösére is lehet hosszabbítani. Nagyobb időtávban a bérlési díjból 5-30% kedvezményt is kaphatunk. Feltételezve, hogy az illető a következő fél évben is kitart, némi pluszpénz is számításba jöhet, azonban ezt egy tagcsere díja majdhogynem eltünteti.

Két funkció segíthet nekünk a referáltak automatikus menedzselésében. Az egyik az Autopay, a másik az Autorecycle. Kezdőként ezen funkciók használata nem ajánlott, mert valószínű inkább veszteségünk keletkezik rajta. Melyik mit jelent? Nos, az Autopay funkció a Rental Balance erejéig napról-napra hosszabbítja meg egy bérelt tag tagságát, ha az elmúlt 24 órában aktív volt. Sajnos ennek árát jelenleg nem tudom, de elméletileg nem kerülhet többe mint egy átlag 30 napos tagság. Ha megtudom, akkor közölni fogom.

A másik funkció az autorecycle, amely nevéből adódóan a tagok automatikus cseréjét jelentik. Megfelelő tagság esetén beállítható, hogy hány nap inaktivitás után váltsa le a tagot. Természetesen ez is pénzbe kerül, tehát egyenlőre én a manuális figyelést helyezem előtérbe. Másrészt lehet, hogy 14 napból kétszer volt aktív a tag, ellenben az autocsere nem valósul meg, mert épp a 7. napon egy kattot elengedett. 

Ezt ki kell tapasztalni, mikor érdemes cserélni és nekünk megéri-e. Mindenesetre igyekszem jól sáfárkodni az erőforrásokkal.

Referáltak menedzselése

Ha már vannak bérelt tagok, akik nekünk is dolgoznak, érdemes rájuk némi figyelmet szentelni. Jelen írásban a Probux és a Neobux oldalt venném alapul, mert eddig csak ezekről volt szó.

Ezen a két oldalon az első bérlési időszak 30 napos. A 20 centünkért ennyi ideig kapunk úgynevezett áttétet a kattintások után. Korábban már megmutattam ezt a képet a bérelt tagok listájáról, de akkor még nem tudtam mire jó az átlag számítás. Nos időközben rájöttem, a miértjére. Az átlag számítása nem más, mint az átkattintások száma osztva a bérlés óta eltelt napok számával. Probux ref stat.jpg

De mire kell figyelnünk? A Probuxnál standard fiók esetén így néznek ki a bérelt tag utáni jutalom:

Extended Exposure $0.0100
Standard Exposure $0.0050
Fixed Advertisement $0.0050

 

Vagyis a normál átkattintásért 0.005 dollárt kapunk. Azt sajnos számomra homály fedi, hogy mi számít átkattintásnak és mi nem, azonban ebből az értékből már kiindulhatunk. Egy gyors számolást követően, ha egy tag bérlése 20 cent, és 1 kattintás 0.5 centet ér akkor összesen 40 átkattintás kell minimum, hogy nullán legyünk. Ez 30 napra vetítve 1.333-as átlagot jelent. Tehát, amelyik béreltünk átlaga 30 nap alatt ezt az értéket nem éri el, azon vélhetően buktunk. Azért nem 100%, mert ha volt közte Extended átkattintás, akkor lehet, hogy még pénzünknél maradtunk. 

Amit tehetünk, hogy egy nem dolgozó bérelt tagot bármikor lecserélhetünk. A Probuxnál egy bérelt csomag esetében 14 nap inaktivitás után 1 tagot díjmentesen és automatikusan lecserélnek nekünk. Manuális cserét a tag sorában lévő frissítés (itt zöld nyilak) gombra kattintva végezhetünk, azonban a cserének is díja van. Jelen esetben 7 cent. Ezt mérlegelni kell, megéri-e váltani.

Folyt. köv.

Tagok bérlése - Neobux

Ha már egy picit is elmerültünk a PTC-k világában, hamar eligazodunk a Neobux oldalán is a tagok bérlése ügyében.

Nézzük milyen lehetőségeink vannak. Belépés után az adatlapunkat kell látnunk, de ha ez mégsem így lenne, akkor a képernyő tetején kéken szereplő felhasználónevünkre kell kattintani. Ahhoz, hogy bérelni tudjunk fel kell töltenünk a bérlési egyenleget, vagyis a Rental Balance-ot. Ehhez keresd meg az adatlapodon az Account sornál az alábbi részt. Rental balance Neobux.jpg

A Rental Balance mellett található kék + jelre kattintva lehetőséged lesz pénzt tenni az egyenlegre. Ha már vannak virtuális bankjaid, azokat is használhatod, én azonban feltöltésre a Main Balance-ot használom. Értelemszerűen a megfelelő gombra kell kattintanod.

Neobux - feltöltés.jpg

Eztán már csak a megfelelő összeget kell kiválasztanod és indulhat az utalás. Ezután az adatlapodon jobb oldalán láthatsz egy gombsort, amely így néz ki nagyjából.

Neobux refferals.jpg

Bár a fenti képen jelenleg szürke, ha a lehetőség adott számunkra, akkor a 3. [referrals] gomb is zölden világít. Nekem most azért szürke, mert hagyományosan 7 napig nem lehet új csomagot vásárolni, ebben az esetben a gomb inaktív. Ha rákattintottál nincs más dolgod, mint a neked elérhető csomagok közül választani és vásárolni.

Címkék: neobux referált
süti beállítások módosítása